(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

👉@emerald_the_secret 👉@sparkinggirls 👉@emerald_the_secret 👉@sparkinggirls 👉@emerald_the_secret 👉@sparkinggirls ➡️➡️➡️➡️➡️↔️↔️↔️↔️↔️↔️↔️↔️↔️↔️↔️↔️↔️↔️↔️↔️↔️↔️ To get featured in our page ✔ Follow our page ✔ Like our first 20 pics ✔ Send your HD pics ✔wait for your turn ✔ Best pic of the day will be featured in cover ______________________________________________________

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

التمر مفيد جدا للقلب ! يحتوي التمر ما لا يقل عن 15 نوعا من المعادن وهو غذاء جيد للقلب، فنسبة البوتاسيوم العالية الموجدة بداخله تجعل تناول التمر مفيد للقلب، ووفقا لموقع "غيزوندهايت تيبس" فإن دراسات كثيرة أكدت أن تناول التمر يقلل من خطر الإصابة بالسكتة الدماغية وأمراض القلب الأخرى. يمكن لثمرة التمر البنية أن تساعد على تخفيض كمية الكوليسترول "LDL" المضر بالصحة وهو بحسب رأي الأطباء المسبب الأكبر لمشاكل القلب مثل النوبات القلبية والسكتات الدماغية

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

Credit to from @fridaysforfuture_milano (@get_regrann) - La battaglia per il collasso climatico è l’unica battaglia che se persa porterà all annientamento di tutte le altre battaglie. • • ❌ il pianeta ha suonato la sua sveglia, è ora di agire. Non possiamo arrenderci, non possiamo fermarci. • • 📣 Qualunque sia la tua occupazione, la tua età, il tuo genere sessuale, il tuo orientamento politico, qualunque siano i tuoi ideali l’umanità e il pianeta hanno bisogno di te. Ricordati: non c’è lavoro, studio o c’è tempo su un pianeta morto. • • ✊🏻 Agisci anche tu. Il 27 settembre fai sentire la tua al di fuori delle mura, scendi con noi nelle piazze di tutto il mondo prima che sia troppo tardi per farlo. • 📝 Friday’s For Future Milano . . . .

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

HOTEL & BAR – RESTORANT ” 2 KITARRAT ” – DURRES⠀ ⠀ Follow => @2kitarrat_boutique_hotel ⠀ Tel: +355689093475 / +35552909070⠀ ⠀ Adresa: Rruga Taulantia, L.1 – Durres⠀ ⠀ Boutique & Spa⠀ ⠀ Vendi ku do te gjeni komoditetin dhe rehatin e kërkuar shoqëruar me trajnimet unike të SPA të cilët janë dimensioni kontemporan i luksit, trajtimit dhe shplodhjes, që tju gjallërojë mendjen dhe shpirtin. Qendra e relaksit, kujdesit dhe bukurisë. Dhurojini vetes suaj kohen e nevojshme per tu relaksuar. Mbushur me përkëdhelje nga vajrat satin të masazheve, avujt dhe ngrohtësinë e saunave tradicionale, hamamit, banjos turke…⠀ ⠀ Akomodimi në Hotel⠀ ⠀ Të gjitha dhomat tona do t’ju falin një ndjesi mahnitëse falë aromave të luleve, ku çdo dhomë ka një aromë karakteristike sipas emrit të saj.⠀ ⠀ Bar & Restorant⠀ ⠀ Sintetizon me mjeshtëri shijen dhe traditën e kulinarisë mesdhetare Italiane. Produkte tipikisht mesdhetare dhe të freskëta marrë nga deti Adritatik, shoqëruar me verën elegante dhe muzikë të përzgjedhur. Pjatat të përgatitura me dashuri dhe shije.⠀ ⠀ JU MIRËPRESIM NË ÇDO KOHË! ⠀ Mos hezitoni të vini në ambjentet tona dhe të shikoni nga afër luksin dhe relaksin që ne ofrojmë për ju. Për informacione shtesë na kontaktoni.⠀ ⠀ Per Rezevime Tel: +355689093475 / +35552909070 🌟

🔆 A video from @of.earthandlight was shown to me the other day by @_ava.anouk_ - the always insightful and beautiful ✨ Spiritual IT Woman✨ After watching the video she tagged me in, I knew I had to dig deeper. ▫ Upon digging into the crates of the @of.earthandlight Instagram I found a diverse medley of great pictures, dance, and videos of her hooping (shout-out to hoop week.) ▫ This one really stuck out to me. I knew it was the one I wanted to use instantly. Sometimes you just gotta do a dance with a flower 🌻 and that kinda thing needs to be supported. I also love how it seems like a single ray of sunshine is beaming onto her, almost like she's on stage in her own way. Super delicious movements too, nothing over the top - just vibing out in her space and it's just great 😍 ▫ Definitely, go check out @of.earthandlight and leave some love if you feel called fam. ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

(READ TO THE END PLS ) thank you for everything loren you made me so happy here in this family i love you so much you are so incredibly nice funny nice and a great angel i just want you to know you did not deserve all this hater why so always remember that you still have us by your side never forget we love you and we support you at the same time i say one you have forever my heart i love you forever mwha eternally 💘🥺🤗😭☺️👼🏼 @loren - - -

@prodbyblade X D.Daniels - About to blow What do you guys think? DM me if you’re an upcoming artist and I’ll post you on this page 🔥

🎼Promettimi di non mentirti mai Non prendere in giro pensando che poi Non vantarti a caso E non sentirti migliore mai🎶

Swipe for a sweet deal !! . Forever Living Products are made of 99.7% pure aloe vera without any chemicals or preservatives added. They offer healthy care, personal care, nutritional, essential oils, skin care & weight management programs. . They are offering our followers a Discount Code: PIK20 For 20% off on entire checkout. And Free delivery which usually costs 3KD. You can order Via Instagram or Whatsapp on 51383774 . . . Reminder: This is not sponsored. As usual all information is provided by them. We simply help provide exposure or exhibit brands or businesses through our platform. We did not use or test any products and thus not validate or endorse anything. . . .

💦🌲 Çok değer verdiğiniz insanlar için bir şey ifade etmediğinizi anladığınız o an.. Dalgın olsak bilirdik, dağılmışız zaar.. ☆ ☆ ☆ ☆ 👀🎈👣Günaydın. ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ =:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:= 🌾🌹 🍁💛 🌅🍃🍂🏕🌿💚 🌻🌵🌲⛺️ 💛 🍁🌹 🌾 =:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=

💕

Failure Is Absolutely Necessary 💕

Blessed with another year 🎂💥🔥💕