We found pictures in instagram by hashtag:

#pasiune

✔🔸️ Like❤ ✔🔸️~ menționează pe cineva 🔻 𝙿𝚞𝚗𝚎 𝚊𝚌𝚎𝚊𝚜𝚝ă 𝚙𝚘𝚜𝚝𝚊𝚛𝚎 𝚕𝚊 𝚜𝚝𝚘𝚛𝚢 𝚌𝚞 𝚝𝚊𝚐 ș𝚒 𝚊𝚒 𝚙𝚛𝚘𝚖𝚘𝚟𝚊𝚛𝚎.🔱🔷️Spam cu "❤" de 10 ori și apari pe story !🔻 Follow la contul personal @iamalex_77 și primești spam de like-uri Vă rog activaţi notificările să vedeți când postez📲 Dați share să vadă și prietenii voștri pentru mai mult conținut. ✔ Urmărește-mă pentru mai multe postări asemănătoare: @propaganda.ro @propaganda.ro @propaganda.ro 🔻 ~ activează notificările🔔 🔻 Lasă o ❤ și un 💬 dacă ți-a plăcut postarea😈 - 15:00 A.M TAG:

Timpul,nu te așteaptă niciodată!💎👈 . Urmărește @succes_aims pentru motivație zilnică !🔝🥇

Din cenușa vechiului Castel va renaște un nou Imperiu. - - - Pentru mai multă motivație follow. @doza_de_motivatie_ @doza_de_motivatie_ @doza_de_motivatie_ - - - Și activează notificările pentru a fi la curent cu tot ce postez. Iar pentru a ma susține distribuie postarea prietenilor tai si recomandă-le pagina. - - - === Hashtags ===

✔🔸Like❤ ✔🔸~Menționează pe cineva ~ ▪Apasă de două ori pe ecran✍ 🔻𝘗𝘶𝘯𝘦 𝘢𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵ă 𝘱𝘰𝘴𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘭𝘢 𝘴𝘵𝘰𝘳𝘺 𝘤𝘶 𝘵𝘢𝘨 ș𝘪 𝘢𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘮𝘰𝘷𝘢𝘳𝘦. 🔱 🔷𝗦𝗽𝗮𝗺 𝗰𝘂 "❤️" 𝗱𝗲 10 𝗼𝗿𝗶 𝘀𝗶 𝗮𝗽𝗮𝗿𝗶 𝗽𝗲 𝘀𝘁𝗼𝗿𝘆! 🔻Follow la contul personal @x._valentin_15 și primești spam de like-uri Follow la contul secundar @thethinkingofawriter Vă rog activați notificările să vedeți când postez Dați share să vadă și prietenii voștri pentru mai mult conținut ✔ Urmareste-ma pentru mai multe postari asemănătoare: @jurnalul.unui.anonim @jurnalul.unui.anonim 🔻 ~ Activează notificările🔔 ▪ ✍ 🔻 Lasă o ❤ și un 💬 dacă ți-a plăcut postarea 😈 - 14:30 A.M TAG:

☛credit: @safely_endangered ☛Tag unei persoane ☛Like dacă ți-a plăcut postarea ☛Urmărește @baiatulltimid ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ tags:

ℹ️ Dacă postezi la story la tine orice postare de-a mea cu tag, apari înapoi la mine la story. (Nu trebuie să ai contul privat) 👌 👇 ℹ️ Dacă îți plac postările mele 👉follow la @mbl.17 👈 ⚫ ⚫ ⚫ ℹ️ Like acestei postări dacă ți-a plăcut. 👍❤️ ⚫ ⚫ ⚫ ℹ️ Aici găsești poze cu diverse citate: MOTIVAIIE, IUBIRE, TRISTEȚE, RESPECT, SUCCES, SENTIMENTE, ETC. 👌 ⚫ ⚫ ⚫

Cand cineva nu este pentru tine, pur si simplu fa un pas in spate.

Deseori moldoveanului când îi faci un compliment că are casă, masina frumoasă sau altceva ce îi aparține, el îndată se îndreptățește: "dap am muncit din greu", "am că muncesc" etc... ⠀ Sincer nu înțeleg cui îi trebuie toată îndreptățirea asta? Să înțeleg că dacă ai și nu muncești din greu e o rușine? Eu când îi aud așa spunînd, automat asociez cu asta: "Sunt curat pentru că spăl hainele cu mâna în lighean"... ⠀ Și iarăși asta se trage din basme, folclor etc...unde boierul era personajul negativ gras si care exploata țăranul flămînd... și "ARE" pentru că e zgârcit, hain, rău la suflet etc... ⠀ Și fără că sa ne dăm seama purtam acest rahat în noi și ne pare ca "a avea" a fi avut, este o rușine, dar și mai mare rușine este să ai prosperitate - UȘOR... E un program implantat în subconștient că banii se fac doar foarte GREU prin muncă continuă. ⠀ Antreprenori care creaza surse de venituri pasive, nu muncesc neapărat o viață fizic, dar poate că muncesc cu capul, așa cum ție nu ti-ar da în cap pentru că tu ai un blocaj "ca banii se fac greu" iar ei creaza așa zisele "conducte" care le generează averi. Reiese că lor ar trebui sa le fie rusine sa declare: "Dorm si banii vin către mine ușor, pentru că cândva am luat niste decizii mai îndrăznețe de cât acei care se bat cu pumnul în piept că "au -pentru că muncesc "... Și atunci cum iese, că fiecare în adîncul sufletului își dorește să facă cât mai puține acțiuni si sa câștige cât mai mult, dar tot o dată acest blocaj îi ține în loc, exact cum ai apasă frînă si accelerarea în același moment... ⠀ Scapati de folclorul si poveștile care va incatuseaza mintea si nu puteți vedea oportunitățile... dar mai ales nu povestiți asta copiilor că îi programați la eșec! Dar între timp eu o să declar: AM, PENTRU CA MĂ HODINESC MULT, PE PLAJELE LUMII, da, da și așa e posibil!

Asa incep pasiunile noi si costisitoare 😜🏍

Dragii mei, dați-mi răgaz să-mi odihnesc corpul și mintea după semimaratonul de ieri și să vă povestesc despre câteva lucruri magice pe care le puteți face aici în România. Nimic nu e mai frumos decât să-ți trăiești viața și să te conectezi cu natura (cel puțin în ,,bula” mea). Așadar inima mi-a tresărit atunci când am descoperit o asociație în România care face experimentarea muntelui posibilă. Dar nu oricum, ci într-un mod conștient. @tasuleasasocial este asociația care derulează multe proiecte în care tinerii se pot implica și face voluntariat, dar nu doar tinerii. Haide să vă enumăr două dintre ele : 1. Reabilitarea traseului Via Maria Theresia, un drum istoric ce se află în munții Călimani. Acest drum leaga pe vremuri Transilvania de Bucovina. 2. Via Transilvanica sau drumul care unește. @tasuleasasocial își propune să amenajeze un drum care pornește de la Drobeta Turnu Severin (unde a intrat prima dată regele Carol în țară) până la Putna. Peste 33% din proiect este finalizat în numai 1 an. Din cei 950 de km, sunt amenajați în jur de 350 de km. Iar vestea bună este că poate fi deja parcurs. Așa dacă vă doriți să parcurgeți un drum ,,inițiatic”, care să vă schimbe viața nu e nevoie să mai mergeți în Spania (El Camiño) sau India. Inima și creierul acestui proiect este Tibi Ușeriul, cel ce a câștigat în 2016 cel mai greu ultramaraton Artic Ultra, denumit și cursa vieți (566km) și Alin Ușeriu, fratele său, recunoscut pentru puterea de a mobiliza societatea civilă și rezultatele incredibile a împăduririlor realizate împreună cu Asociația Tășu (150 de hectare). În video: este o mică mostră din cursa de ieri de semimaraton de pe Via Maria Theresia. În acel moment, ajunsă pe creastă nu m-am putut abține să nu scot, măcar pentru câteva secunde telefonul. Aș fi vrut să fac mai multe poze, dar m-am bucurat de prezent.

Concluzia este ca se vor difuza desenele copilariei, dar cand se va implini termenul de o luna. Pana atunci trebuie sa ne gandim ce lista sa le trimitem. Avem la dispozitie 100k like-uri deci 10 desene care vor putea reveni. Sau depinde cat strangem pana se implineste acest termen, de exemplu daca se vor strange 200k like-uri vom putea alege sa revina 20 de desene si sunt sigur ca se vor strange si mai multe daca in 5 zile sau strans 100k, dar totul depinde de voi cat de mult contribuiti si distribuiti pe story. Numai impreuna putem face totul. Dar pana atunci eu m-am gandit la aceasta lista, daca vreti sa modificam ceva scrieti in comentarii sau poate vom inlocui cum doriti voi. 1. Tom & Jerry 2. Scooby-Doo 3. Laboratorul lui Dexter. 4. Ed, Edd & Eddy 5. Curaj, cainele cel fricos 6. Gemenii Cramp 7. Casa Foster pentru prieteni imaginari 8. Tabara lui Lazlo 9. Un show obisnuit 10. Vaca si puiul - - - -

⏳😔♥️ . . Pentru mai multe postari amuzante, triste, de iubire, de umor, nu uita sa ne urmărești @2anonime ~Apreciază dacă ți-a plăcut această poză.~✅ ~Urmărește-ne pentru a vedea cât mai multe postări.~💯 Ș𝕚 𝕟𝕦 𝕦𝕚𝕥𝕒! 𝔸𝕚 𝕚𝕟𝕔𝕣𝕖𝕕𝕖𝕣𝕖 𝕚𝕟 𝕥𝕚𝕟𝕖, 𝕚𝕦𝕓𝕖𝕤𝕥𝕖, 𝕚𝕒𝕣𝕥ă!💕 . . . . . . .